Category: Nella Kharisma

Lirik Lagu Nyimpen Roso – Nella Kharisma

Sak tenane ati iki nduwe roso Neng sliramu senadyan mung kesimpen ono batinku Wes suwe tresno iki neng atiku Soyo jeru batin iki nyonggo roso Yo mung kanggo sliramu …

Lirik Lagu Pacar Cemburuan – Nella Kharisma

Memang pancen ngenes uripku Nduwe pacar onone cemburu Sak ben dino nyurigai aku Sebel aku ngerasakne tingkahmu Rono rene aku mbok takoni Ora bebas aku dibuntuti Mumet stress tertekannya …

Lirik Lagu Curang – Nella Kharisma

Andainya aku tak ingat dosa Dirimu sudah kupenjarakan Karena terbukti berbuat salah Meracuni aku dengan dua cinta Semula kusangka dirimu baik hati Tetapi ternyata jahatnya melebihi Serigala berbulu domba …

Lirik Lagu Nggugah Ati – Nella Kharisma

Werane godong nadai tetese embun, Rasane tangelamun koyo sing serantan… Perihe ati hang rasane ngelik – ngelik, Nyerintungi kencenge ati hang enak turu… Rasane sing kuat maning Nyawang tingkah …

Lirik Lagu Pacobaning Urip – Nella Kharisma

Kok koyo ngene abot sanggane, Yen lagi dadi wong ora nduwe.. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso, Nanging kayane ra sepiro.. Tansah nelongso rasaning atiku, Yen aku kelingan marang …

Lirik Lagu Bojomu Geleman – Nella Kharisma

Sak tenane atiku sing loro Kabeh nyongko aku tego barek konco Jare aku nikung bojone konco Padahal pancen bojomu iku geleman Padahal pancen bojomu iku geleman Aku ora nyongko …

Lirik Lagu Susah Seneng Karo Kowe – Nella Kharisma

Susah seneng karo awakmu Saklawase hingga ujung waktu Tresnoku mung dinggo sliramu Ojo nganti kowe ngelarani aku Aku lan kowe takkan terpisahkan Senajan jamane saiki tambah edan Wes nduwe …

Lirik Lagu Santai Aja – Nella Kharisma

Jangan bersedih dan jangan gelisah Saat mimpi indah belum terwujud Kadang badai dan rintang yang justru kian datang Ku kan selalu setia menjagamu Saat berlari dan saat mengejar Kepada …