Nella Kharisma - Bojomu Geleman Lirik Lagu

See the lyrics for

Bojomu Geleman Lirik Lagu

Find the lyrics of your favorite songs by

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Aku ora nyongko kok kowe koyo ngono
Ngilokno sak penak’e nang aku konco dewe
Padahal kabeh eruh bojomu koyo ngono
Opo to masalahe kok aku disalahne

Pancen bojomu koyo kimcil liyane
Sing gampang ngajakane yo rono rene
Ora mikir awakmu, tumindak sak penak’e
Isone emung ngerusak hubungan konco dewe

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Pancen kowe ngono ora kenek dieman
Malah ngilokne aku, jare koyok bajingan
Jarene konco kentel, mok elekno omongan
Sungguh sakit hati tak bisa aku tahan

Yo wes mari ngene ora usah omongan
Kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan
Senengane disunggi lek ndelok orkesan
Aku ngguyu wae, ndelok soko kadohan

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Yo wes sepurane lek aku koyo ngene
Pancen dudu karepku medotno konco dwe
Kabeh pancen wes paham yen awakmu wong sugih
Ngilokne aku kere sak enak’e dewe

Masio kalah bondho aku rapopo
Masio kalah rupo aku nerimo
Aku ra bakal gelo masio ati loro
Sing penting menang dungo, dungo marang sing kuoso

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman

Sak tenane atiku sing loro
Kabeh nyongko aku tego barek konco
Jare aku nikung bojone konco
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman
Padahal pancen bojomu iku geleman