Nella Kharisma - Lirik Lagu Nggugah Ati - Nella Kharisma

See the lyrics for

Lirik Lagu Nggugah Ati – Nella Kharisma

Find the lyrics of your favorite songs by

Werane godong nadai tetese embun,
Rasane tangelamun koyo sing serantan…
Perihe ati hang rasane ngelik – ngelik,
Nyerintungi kencenge ati hang enak turu…

Rasane sing kuat maning
Nyawang tingkah awak sun iki…

Reff:
Hooo… Howow…
Sambangen isun masio sedelo, myakne atinisun lemes lan wero…
Peluken tah isun nganggo welas riko, myakne awak iki sing luput sing lali…

Sambangen.. peluken..
Gugahen atinisun iki..

Werane godong nadai tetese embun,
Rasane tangelamun koyo sing serantan…
Perihe ati hang rasane ngelik – ngelik,
Nyerintungi kencenge ati hang enak turu…

Rasane sing kuat maning
Nyawang tingkah awak sun iki…

Reff:
Hooo… Howow…
Sambangen isun masio sedelo, myakne atinisun lemes lan wero…
Peluken tah isun nganggo welas riko, myakne awak iki sing luput sing lali…

Sambangen.. peluken..
Gugahen atinisun iki..

Sambangen isun masio sedelo, myakne atinisun lemes lan wero…
Peluken tah isun nganggo welas riko, myakne awak iki sing luput sing lali…

Sambangen.. peluken..

Gugahen atinisun iki..